Олена Кравець 1 січня святкує День народження, зірці "Жіночого кварталу" виповнилося 43. З нагоди свята акторка зробила відверте зізнання, назвавши свої "перші" та "останні" рази.

Олена Кравець розповіла про те, як перший раз не ночувала вдома, коли останній раз пускалася у всі тяжкі та багато інших маловідомих фактів зі своєї біографії.

Олена Кравець, 24 канал
Олена Кравець, 24 канал

Перший раз Олена Кравець:

  1. Вперше захотіла виступити в драматичній ролі, зі слів акторки, років 10 тому, під час зйомок фільму "Диво". Це була перша роль Олени в кіно, де її героїня не була смішною, і їй не потрібно було жартувати в кадрі.
  2. Дозволила дочці пофарбувати волосся у 10-11 віці. Правда Кравець згодилася на фарбування волосся доньки у синій колір за умов, що фарба змивається, що це буде влітку і пофарбованою буде не вся голова. Лише після цього акторка відвела доньку у салон.
  3. Вперше Олена сама зробила з кимось селфі на заході, де виступала один з її улюблених гуртів Brunettes Shoot Blondes. Акторка сама підійшла до них сфотографуватися, тим самим здивувавши музикантів.
  4. Задумалася над поповненням у сім'ї у 25 років. Проте на той час виявилося, що Олена вже вагітна.
  5. Побувала на морі. Вперше Кравець побачила морські простори у 2 роки в місті Скадовськ.
  6. Не прийшла додому ночувати. Такий випадок трапився у 94-му році, коли Олена пішла на виступ команди КВК "Запоріжжя – Кривий Ріг – Транзит". А після концерту познайомилася з хлопцями та протусила з ними до ранку.
  7. Відмовилася від виступу з "Кварталом" на догоду рідним. "Не було такого. Слава Богу, рідні ніколи не вимагали і не вимагають від мене таких жертв і не ставлять мені подібних умов. Сім'я розуміє, що я працюю в колективі, і не маю права підводити своїх колег і друзів".
  8. Викурила першу цигарку. Олена пригадала, що на четвертому курсі інституту їй довелося викурити цигарку, проте це їй абсолютно не сподобалося.
  9. Зробила пародію на Юлію Тимошенко. "Це треба подивитися хроніку, бо не пам'ятаю, який це був рік. Думаю, вже у складі студії, а не команди КВН, так що приблизно 2005-ї".
  10. Дізналася, що Зеленський таки йде в президенти. Кравець розповіла, що дізналася про це минулого Нового року, коли звернення Зеленського показали в ефірі, а до цього вона не вірила.

Олена Кравець, JetSetter
Олена Кравець, JetSetter

Останній раз Олена Кравець

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  1. Користувалася громадським транспортом. Олена зізналася, що у Києві давно не користувалася, а ось за кордоном – буває часто, наприклад, коли були в Гельсінкі, їздили на трамваї.
  2. Плакала від прочитаної книги. Виявляється, що акторці для того, щоб розплакатися інколи достатньо прочитаного поста або розповіді на якомусь літературному порталі. І останній такий випадок був лише декілька тижнів тому.
  3. Ставала на ваги. Олена розповіла, що зважувалася перед участю в проекті "Танці з зірками", а після фіналу вирішила не зважуватися, щоб зайвий раз себе не дратувати.
  4. Ходила на танцювальне тренування. Востаннє така подія в Олени Кравець була напередодні новорічного туру з "Кварталом".
  5. Імпровізувала на сцені. Олена згадала зйомку у травні, коли у номері "Балет" в "Жіночому Кварталі" вона обмовилася і далі довелося імпровізувати.
  6. Пускалася у всі тяжкі. Олена розповіла: "Ой, хотілося б, звичайно, але вже не пригадаю, коли це було в останній раз… Звичайно ж, коли у всі тяжкі пускаєшся, на ранок мало що пам'ятаєш. Тому, може, і добре, що не пам'ятаю.
  7. Вечеряла наодинці з чоловіком. Така подія в акторки відбулася 21-го вересня, у річницю весілля з чоловіком Сергієм.

Усик, Кошовий та Кравець, фото: прес-служба 1+1
Усик, Кошовий та Кравець, фото: прес-служба 1+1

Нагадаємо, раніше Олена Кравець поділилася, що принесло їй президентство Зеленського: "Розділив життя"

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Олени Кравець з "Кварталу 95" довела, що більше не маленька: Париж упав перед юною красунею

Також "Знай.ua" писав, Шахерезада, Баба Яга і Циганка: дівчата Кравець з "Жіночого Кварталу" згадали найжорсткіші ролі