Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко похвалилася новорічним відео з острова Балі і закликала всіх до миру, зачепивши тему анексованого Криму. Про це артистка написала в своєму Instagram, опублікувавши відео з відпочинку на екзотичному курорті.

"Уклін усім, хто береже нашу планету і зберігає світ. Я, "мамасіта" в декреті, вкатую на серфборді в Новий рік! І нехай він буде яскравим і насиченим добрими враженнями й подіями", - зазначила Регіна.

За її словами, це "божественне відео" створив оператор Данило з Криму, який вже кілька років живе на Балі.

"Друзі мої, ми – жителі однієї планети, невже у нас так багато часу на інформаційні війни, від яких страждають невинні люди, і так мало любові в серці, щоб зупинити це. Нехай нарешті настане мир на нашій земній кульці і кожна сім'я знайде гармонію і любов!" - побажала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Тодоренко в бікіні приголомшила шикарним відпочинком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші за українців.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Топалов виставив пікантний кадр з Регіною Тодоренко, позуючи на кухні.