Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, зібрала величезну аудиторію шанувальників у своєму Instagram, яких часто радує яскравими моментами зі свого життя. В цей раз зоряна красуня поділилася з фоловерами яскравими кадрами, напевно, зі святкування Нового року.

На нових знімках Леся з'явилася в білосніжному вбранні, який складається з широких штанів і "пухнастого", декорованого пір'ям. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, в одній руці вона тримає келих із шампанським, а в іншій невелику сріблясту сумочку. У підписі до фото Никитюк повідомила шанувальникам, що сама пошила цей наряд. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.