Солістка групи "ВІА Гра", уродженка українського Закарпаття Еріка Герцег часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Красуня нещодавно знялася для чоловічого глянцю, і продовжує радувати фанатів пікантними фото в соцмережі. Так і в цей зоряна красуня показала еротичне фото і зворушливо привітала фоловерів з святами.

Як видно, перед камерою білява співачка з'явилася в одній тільки чорній білизні – трусиках і топіку, а також у чорних панчохах. Еріка відображена в спокусливій позі, вона грайливо вигнула спинку і запустила руку у волосся. Вони розпущені, а на її обличчі яскравий макіяж, дівчина млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Герцег написала: "Перше фото у 2020 році. Я бажаю всім, і собі, в тому числі, триматися подалі від солодкого і мучного, берегти своє здоров'я і регулярно займатися спортом! Пам'ятайте: все в наших руках! Успіх чекає нас! Поїхали! З Новим роком, Дорогі!". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.