Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка за короткий час увірвалася в український шоу-бізнес і підірвала його. Спочатку в мережі сміялися над Альоною Савраненко (так по-справжньому звуть артистку), але потім вона швидко порвала хіт-паради і соціальні мережі. Вся справа в тому, що Альона – колишня вихователька дитячого садку, вона мила пампушка, яка читає реп українською мовою.

Виконавиця вже зібрала свою армію фанатів в Instagram, яких часто радує яскравими публікаціями. Першого січня Alyona Alyona опублікувала кумедне фото, на якому позує на тлі салату олів'є. При цьому на ній яскравий злитий купальник, таким чином зірка засвітила кілька татуювань на тілі. Так, фанати помітили тату в дуже інтимному місці – між грудей. У підписі до фото Савраненко написала: "Божечки, ну скільки ж можна… Лайк, якщо вижив після Нового року", а шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію.

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.