Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила трепетний кадр, показавши, як радісно почався для неї Новий рік 2020. Так, артистка зустріла свято в теплому сімейному колі, разом з дітьми Леоном і Лаурою, мамою Тамарою, а також батьком і його дружиною, яких не бачила 10 років. Варто відзначити, що зараз її тато проживає в Росії, Слава з сестрою нелегко переживали його відхід з сім'ї. Однак під Новий рік чудесам властиво збуватися, і дідусь вперше побачив своїх онуків.

"Мрії повинні збуватися! Спасибі цьому року: за характер , за витримку , за лакмус дружби , за реальність , нехай не завжди приємну , але повчальну , за нові знайомства , іноді зовсім несподівані , але зцілюючі , за друзів , і велике спасибі 🥰за мою дитячу мрію, яка збулася ❤️ Я з дитинства мріяла про те, щоб батьки спілкувалися , щоб ділити їм , крім радості власних дітей було нічого ! Щоб вони знайшли в собі сили і мудрість дякувати один одному за своє продовження. Я навіть уявити не могла , що таке коли-небудь відбудеться . Немає простих відповідей у любові , але є сім'я і це найважливіше в житті кожної нормальної людини. Сьогодні вперше ми святкували за одним столом всі разом . Тато з дружиною , мама , я , діти ..... і для мене це була мрія, яку я давно списала з реалізації , оформила в лист очікування . Неможливе можливо . Ви навіть уявити не можете, що для мене значив цей день . Спасибі 31.12.2019 ! Мрії повинні збуватися . . #всехорошопапа ❤️ З наступаючим !!! Нехай все у всіх буде 😉", - поділилася радістю Камінська. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Славу і її сім'ю привітаннями.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.