Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, ставши героїнею обкладинки глянцю "Добрі поради". Так, артистка приміряла пікантне плаття срібного кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, а також заінтригувала свіжим інтерв'ю.

"В Новий рік з новим інтерв'ю! 🥰 поговорили, яким класним був 2019, і поставили нові цілі на 2020! Ну що, вперед!", - підписала фото Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Дуже вдале фото і зачіска Вам дуже личить.Краса!!!", "Наша красуня❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥", "Шикарна Настя🔥", "2020 нове життя, поїхали!!!", "Обожнюю теебеее👍👍👍👍нереальна красуня❤️❤️❤️❤️❤️", "Краса від бога 🔥🔥", "Приваблива і дуже красива ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.