Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, щиро привітавши своїх шанувальників з Новим роком 2020. Так, артистка приміряла білу шубку і шапку, позуючи на тлі ялинки.

"З Новим роком, друзі ❤️❤️❤️", - підписала ролик Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Красиві очі і губи теж❤️", "І тобі зіроч❤❤❤❤ько", "Красуня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Спасибі Аліна, вас теж з новим роком успіхів вам у вашій творчості.😘", "Які у тебе гарні і великі очі😍 Красуня👍 Алін, дякую, за привітання✨🙏 І тебе З Новим роком🎉🎄", "Тіна кароль вас теж зі святом", "Дякую, тебе теж ти тама красива😍😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Аліна ти чудова🌹🌹".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.