Чимало дітей відомих акторів виховують дітей-трансгендерів, повідомляє портал StarHit.

Зокрема, бажання стати хлопцем виявила донька Анджеліни Джолі та Бреда Піта Шайло. Хоча офіційного підтвердження цьому ще нема, але Шайло Джолі-Пітт вже стала обличчам кампанії за право кожного жити в тому образі чи тілі, в якому він або вона хоче.

А нещодавно про те, що її старший син є трансгендером, повідомила Шарліз Терон. За її словами хлопчик на ім’я Джексон ще в три роки виявив бажання стати дівчинкою, хоча більшість вважає, що в такому віці дитина занадто мала для такого вибору.

Шарліз Терон, фото: PeopleTalk
Шарліз Терон, фото: PeopleTalk

Також заявили про своє бажання самостійно визначати, ким себе вважати, діти Уілла Сміта Джейден і Уіллоу. Хоча актор вважає, що вони з дружиною дещо перегнули палицю щодо виховання без упереджень, Джейден вже встиг стати обличчям жыночоъ колекцыъ выдомого бренду одягу Louis Vuitton.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадуємо, що перший герой-трансгендер зовсім скоро з’явиться у супергеройському кіновсесвіті Marvel.

Як повідомляв портал Знай.ua, актори кіносаги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом, щоб відзначити Різдво.

Також Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel.