Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з чоловіком Потапом, порадувавши шанувальників несподіваною новиною. Так, артистка та її коханий стануть зірковими суддями проекту "Голос країни", де будуть сидіти за подвійним кріслом і боротися за перемогу з командами Тіни Кароль, Дана Балана і Monatik.

"Ви готові до битви епохи на @goloskrainy_official?
Я приєдналася до команди тренерів цього сезону і вже з нетерпінням чекаю на старт, адже маю на меті надважливу місію - допомогти кожному члену нашої команди розкрити свій талант та реалізувати себе як артиста. Мій тренерський досвід показав, що саме це головне.
І, впевнена, нам це вдасться, бо учасники - неймовірно талановитi ❤
Тож 19 січня зустрічайте нашу сімейну команду ПТП і NK.
Сезон обіцяє бути 🔥 І, сподіваємось, що #familyvoice переможе. Ми з моїм чоловіком @realpotap будемо старатися, щоб кожен учасник розкрив себе. І будемо йти до перемоги!", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, відповідаючи Насті в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.