Коли лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський став президентом, студія відразу ж оголосила конкурс на пародиста, який буде грати главу держави на концертах. Переможцем конкурсу став актор Юрій Великий, який відмінно справляється з пародією на Зеленського і вже встиг зіграти президента у новорічному концерті "Вечірнього кварталу".

днями на своїй сторінці Instagram "клон" Зеленського опублікував коротке відео, яке є фрагментом мініатюри, яка була у новорічному випуску "Вечірнього кварталу". У ролику видно момент, як Євген Кошовий в ролі Володимира Кличка цілує Юрія Великого, який грає Володимира Зеленського. У підписі до відео актор написав: "ОТВЄТКА презедентові від Лисого". Шанувальники пародиста Зеленського почали активно обговорювати його нову публікацію.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленском.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі самого помпезного справи Януковича.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.