Юрій Великий буде пародіювати у "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями свого виступу, коли він вперше вийшов на сцену в якості президента. Але в цей раз артист повеселив і спантеличив фоловерів новим фото.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Так, Юрій опублікував цілком собі невинне селфі, але зроблено воно на тлі сітілайту з рекламою служби таксі "Шумахер". Як відомо, раніше Великий виступав у дуеті "Брати Шумахери", так що така реклама його повеселила. Однак, у підписі до забавного знімка Великий жартівливо запитує своїх фанатів, а чи не змінити йому роботу. Шанувальники не розгубилися і почали жартувати в коментарях у відповідь.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.