У середу, 1 січня, померла на 21 першому році свого життя американська реп-виконавиця Лексія Алиджай.

"Пішла легенда, від музики якої шанувальників починало лихоманити. У мене немає слів, я спустошена, так як позбулася рідної людини, яка володіла величезною душею і талантом. Занадто рано тебе не стало!" — написала в соціальній мережі її двоюрідна сестра Рейза Кларк.

Лексія Алиджай

Причина смерті молодої співачки поки невідома. Про панахиді і похороні рідні Алиджай повідомлять додатково.

Слід зазначити, що ще в 2017 році Алиджай випустила перший альбом під назвою Growing pains. Дівчина набрала популярності після виступу з каверами на хіти Брайсона Тіллера і Дрейка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лексія Алиджай

Нагадаємо, що Львів попрощався з Этеллой Чуприк – відомої української піаністкою, яка неодноразово виступала з світовими знаменитостями.

Як повідомляв портал Знай.ua, вбита горем Алла Пугачова не змогла підійти до Волчек в труні. Галину Волчек вважали членом своїх сімей і Крістіна Орбакайте і Філіп Кіркоров, які прийшли попрощатися з художнім керівником "Современника".

Також портал Знай.ua писав, що пішла з життя знаменита актриса Сью Лайон, яка назавжди запам'яталася глядачам як Лоліта, героїні однойменного роману Володимира Набокова.