Юна онука Софії Ротару Соня Євдокименко, як і бабуся, співає, а ще вона модель і активний користувач Instagram, де часто радує численних фоловерів яскравими фото. 18-річна дівчина навчається в американському Нью-Йорку, але в цей раз виклала фото з Монако, куди, мабуть, вирушила в подорож.

На новому знімку Соня позує за сніданком в готелі, вона тримає в одній руці телефон, на який себе знімає, а в другій у неї чашечка чаю. Дівчина накинула білий готельний халат, який зрадницький сповзла, оголивши тендітне плече. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Соня написала французькою мовою: "Bonjour, g’morning". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали засипати її компліментами в коментарях до фото. Однак, деякі висловили претензію про те, що модель записує сторіс і підписує фото англійською мовою.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.