На днях в мережі з'явилася фотографія зі святкування Нового року знаменитого ведучого Дмитра Комарова та його дружини - Міс Україна 2016 Олександри Кучеренко. Так, вони вперше відсвяткували це свято, однак не в рідній країні, а в Сінгапурі. Відповідний допис зробила на власній Instagram-сторінці 22-рінчка Кучеренко.

Як відзначається, телеведучий, як і завжди, перебував на зйомках нового сезону шоу "Світ навиворіт", а відтак не зміг зустріти Новий рік на рідній землі, тому він з дружиною знайшли інший спосіб святкуванням – вони зустрілися у Сінгапурі, де й накрили новорічний стіл, звісно, що з олів'є.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

"Вперше зустрічаю Новий Рік з чоловіком, вперше в Сінгапурі і вперше нарізаю олів'є прямо на пляжі. Друзі, з наступаючим 2020 вас! Зустрічайте його з найулюбленішими, близькими і дорогими. Щастя, радості, успіхів і неймовірних емоцій в новому році! Нехай всі мрії збуваються", - написала Кучеренко.

Також враженнями поділився і Комаров, який зізнався, що ідея з олів'є була його дружини.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сашка привезла сюрприз. Новий рік без олів'є - не новий рік. Так вирішила Саша, і привезла всі інгредієнти для нашої головної новорічної страви. Місцеві, сінгапурські, тут тільки яйця і куряча грудка - інше українське. Картопля, морква, огірки, зелений горошок і майонез. Проводжаємо 2019 на пляжі в Азії. Приготували олів'є", - каже він.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.