Маргарита Паша – 24-річна модель, яка у 2019 році стала "Міс Україною" і представляла країну на міжнародному конкурсі краси, але їй не пощастило привезти головну корону. За період підготовки до конкурсу красуня зібрала у своєму Instagram майже 20 тисяч підписників, яких тепер часто радує яскравими моментами зі свого життя.

Нещодавно Маргарита вирушила на далекий острів Балі, де зараз тепло і сонячно. Дівчина частенько викладає в мережу яскраві фото свого відпочинку, але в цей раз показала відео красивого заходу сонця на острові. Маргарита відображена на пляжі біля самої води, вона стоїть спиною до камери і обличчям до красивого океанського заходу сонця. Як видно, на острові вітряно, вітер розвіває легкий одяг моделі та її волосся, зібране у хвіст. У підписі до фото Маргарита написала слово "Захід", а її прихильники почали засипати модель компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.