Як відомо, нещодавно телеканал "1+1" показав грандіозний концерт 2020 року під назвою "Ніч суперхітів". Так, на ньому виступили чимало українських зірок, серед яких була співачка Тіна Кароль та не менш відомий Дан Балан. Зауважимо, що саме вони обоє привернули увагу фанатів, які у новорічну ніч замітили натяк на відносини між артистами.

Сталося це після того, коли поп-діва виступила з популярними піснями: "Вабити" та "Пупсик". Відтак, після номеру Кароль спустилася зі сцени до святкового столу, де протягом всього весора і сиділи ряд знаменитостей. Водночас, співак Балан вирішив скористатися моментом і вручив співачці досить зворушливий подарунок – м'яку іграшку.

Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел
Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел

"У мене цілих два подарунки тут. Подарунок номер один (показує на іграшку - дорослого кенгуру) і подарунок номер два (показує на маленького кенгуру, який знаходиться в сумці більшого)", - сказава до Кароль Балан.

"Ох, вже цей Кенгуруша!" - кокетливо прокоментувала подарунок співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми знайшли те, що шукали дуже давно!", – відповів артист.

Після цього, фанати відразу запідозрили, що між знаменитостями спалахнув маленький "вогник" кохання та розцінили це, як відвертий натяк Балана на можливий розвиток їх з Кароль відносин.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.