Нагадаємо нашим читачам, що відомий американський актор Хоакін Фенікс став володарем престижної кінопремії "Золотий глобус" в категорії "Найкраща чоловіча роль у драматичному фільмі". Хоакін отримав премію за роль у фільмі "Джокер" режисера Тодда Філліпса.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телекомпанії NBC, яка вела трансляцію церемонії вручення цієї нагороди.

Проте, сам актор відзначився не тільки блискучою грою у фільмі, але і вельми епатажною поведінкою на церемонії нагородження.

"Момент, коли оголосили переможця "Золотого глобуса" в номінації " найкращий актор драматичного фільму. Після цього з вуст Хоакіна зі сцени звучали фрази типу "немає ніякого е****** суперництва", "я е***** учень", "не збирався розгойдувати цей човен, але е***** човен все-таки похитнулася". Фенікс або реально вважає, що гідний цього, або образ е****** Джокера (як би сказав сам Хоакін) став невід'ємною частиною його життя.", - пише Telegram-канал Star News.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Премія "Золотий глобус", щорічно присуджується Асоціацією іноземних журналістів, акредитованих при Голлівуді, за престижністю поступається в США тільки "Оскару". Нагорода вручається за підсумками минулого року в 25 категоріях, що охоплюють кінематограф і телебачення.

Нагадаємо, недооцінений "Джокер" і прорив "Чорнобиля" від НВО: найкращі моменти премії "Золотий глобус".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський, Кіану Рівз, кіт Смагл і крихітка Йода: меми 2019 року, які полюбили всі.

Знай.uа писав, названо головних претендентів на золоту статуетку "Оскар-2020".