Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото їх маленької доньки Насті, якій 5 січня виповнилося 6 років. Так, артистка відвела красуню на незвичайну новорічну виставу, позуючи з чоловіком Гаріком Харламовим і показавши, на кого все-таки більше схожа Настя.

"о, яка раптова думка мене наздогнала прям під час написання посту)))))) Сьогодні фінальний день нашої супер пупер мега крутої новорічної ялинки в Російській Академії наук 🎄🎅🏻💥...", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Мілашки😜😜🔥", "Яка дівчинка-лапочка😍😍🤗🤗", "Христина, яка ж мила карусель😌😍 Красиииивііі😍😍😍", "Як мило😎😎", "Сонечкии😍", "Красуня 😍", "Ух тиии😍 фото дуже тепле 😍😍", "Красуні 🍭".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.