Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує шанувальників яскравими фото і відео, які публікує у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу відео, де вітає шанувальників з Різдвом.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в красивих декораціях – поруч з нею красива сяюча ялинка. Сама Лорак стоїть у картатій чорно-червоній піжамі з розпущеним волоссям і макіяжем на обличчі. Вона солодко вітає фанатів зі святом: "Дорогі друзі! З Різдвом Христовим! Нехай ангел-охоронець оберігає вас і вашу родину! Зі світлим святом Різдва!". Фолловери кинулися вітати артистку у відповідь, а також обговорювати її образ.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.