Популярна українська телеведуча і блогерка Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram понад 3 мільйони фоловерів, і яка працює на Новому каналі, часто радує шанувальників яскравими постами на сторінці в соцмережі. Красуня також славиться відмінним почуттям гумору, що також виливається в її постах. Так цього разу Леся приголомшила публіку заявою про те, що українські дороги раптом стали хорошими.

Нікітюк опублікувала нове фото, на якому позує в автомобілі, вона направляється в Київ, але фото було зроблено в Любарі, що в Житомирській області. Телезірка сфотографувала себе сама, висунувшись у вікно машини, схоже вона і веде авто. У підписі до фото Леся написала: "Back to Kyiv. Траса Хмельницький – Київ вже майже суперська… навіть нема де кліп на пісню "Ями" знімати". Однак фанати в коментарях не погодилися з тим, що дороги хороші, і запропонували телеведучій проїхатися по своїх населених пунктах.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.