На російському телеканалі анонсували трансляцію грандіозного льодового шоу Тетяни Навки "Спляча красуня. Легенда двох королівств", головну чоловічу роль в якому виконав Петро Чернишов, чоловік актриси Анастасії Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов

Чоловіка актриси, яка продовжує боротися з раком, так і не показали на Першому каналі. Анонс постановки Тетяни Навки показали ще в кінці грудня. Так, планувалося, що на каналі покажуть шоу прославленої фігуристки з командою кращих спортсменів світу: п'ятикратним чемпіоном США і дворазовим переможцем чемпіонату Чотирьох континентів в танцях на льоду Петром Чернишовим, багаторазовими чемпіонами Європи і світу Маргаритою Дробязкой і Повиласом Ванагасом, семиразовим чемпіоном Італії Ондржеем Готареком і багатьма іншими.

"Аліна Загитова – наш головний новорічний подарунок усім глядачам. Кожен її вихід – чарівна феєрія. Наше шоу – ексклюзивна можливість насолодитися виступом Аліни Загитовой і побачити її в абсолютно новому, казковому образі", – повідомила Тетяна Навка.

Однак трансляція так і не з'явилася на екранах глядачів. Тобто Навку і Чернишова з якоїсь причини вирішили ліквідувати, хоча на каналі поспішив виправдатися і сказали, що прем'єру просто перенесли.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Заворотнюк попри страшні випробування, знайшла сили звернутися до фанатів в Новий рік.

Як повідомляв Знай. ua, абсолютно здорову Заворотнюк помітили за дивним заняттям, фанати вражені.

Також Знай. ua писав, що коханця онкохворий Заворотнюк засікли в українському лісі.