Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська часто ділиться з фоловерами в Instagram новими знімками. Нещодавно знаменитість Знаменитість виставила дуже компрометуючий кадр, на якому ніжно поцілувалася в губи з колишнім чоловіком Едгаром Камінським. Тоді пара вирішила відсвяткувати дні народження їх маленьких дітей 5-річного Леонарда і 4-річної Лаури, влаштувавши бенкет з розкішними тортами в одному з ресторанів Києва.

Варто нагадати, що подружжя розлучилося 2 липня 2019 року, було кілька причин: Едгару не подобалися ревнощі дружини і її захоплення пластичними операціями, а Слава вважає, що на розставання також вплинули батьки. Втім, вже через пару тижнів екс-чоловік познайомив шанувальників з новою коханою, яку звати Ольга. Пара разом відпочиває на гірських схилах Куршевеля у Франції, виставляючи Сторіс.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що і Слава часу дарма не втрачає і зовсім не сумує - співачка разом з дітьми Леоном і Лаурою відпочиває на райському Балі, а нещодавно до їх компанії ще й приєднався давній друг Павло Вишняков. Судячи з коментарів, актор подобається шанувальникам набагато більше колишнього, тому вони щиро сподіваються, що у пари роман.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.