48-річний мільярдер, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск і 31-річна канадська співачка Граймс чекають на дитину. На це вказує недавня публікація самої Граймс.

Так, кохана Маска опублікувала у своєму Instagram відверте фото топлес із зображенням ембріона на своєму животі. У листуванні з шанувальниками співачка додала: "До того ж бути вагітною – це дуже дикий і войовничий стан".

співачка Граймс

І хоча офіційного підтвердження від пари поки не було, шанувальники їх вже щосили вітають із народженням малюка.

До речі, Ілон Маск і Граймс зустрічаються вже два роки. Вперше мільярдер представив свою кохану громадськості під час Балу Інституту костюма в 2018 році. Як відомо, у Ілона Маска є п'ятеро дітей від першої дружини Жюстін Вілсон.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Ілон Маск підірвав публіку відв'язним танцем просто на сцені презентації Tesla.

Як повідомляв портал Знай.uа, в 2019 році Tesla поставила в цілому 367 500 автомобілів, що на 50% більше, ніж у 2018 році.

Також портал Знай.uа писав, що компанія SpaceX, якою керує відомий бізнесмен Ілон Маск, збирається за цей рік вивести на орбіту півтори тисячі супутників зв'язку.