Російській актрисі і зірці серіалу "Щасливі разом" Наталі Бочкарьової, яку звинувачують у вживанні наркотиків, загрожувало тюремне ув'язнення терміном до трьох років. Але тепер стало відомо, що слідство закриє скандальну справу після сплати актрисою штрафу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, слухання у справі зірки серіалу "Щасливі разом" відбулося 9 січня. Співробітники правоохоронних органів вимагають, щоб актриса виплатила штраф, тоді її справа буде повністю закрито. Правда, дата судового засідання по даній ухвалі поки не визначена.

Також не повідомляється і сам розмір виплати штрафу. Але в будь-якому випадку, як раніше зізнавалася сама Наталя Бочкарьова, інцидент із затриманням негативно вплинув на її репутацію і кар'єру.

28 вересня в мережі оприлюднили відео затримання Бочкарьової. У короткому ролику акторка зізнається у зберіганні кокаїну, після того як патрульні зупинили її авто для перевірки документів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще