Екс "ВІА Гра", співачка Олена Вінницька нещодавно зізналася, що лежала у психіатричній лікарні. Крім того, жінка мала певні проблеми з чоловіком, музикантом Сергієм Большим.

Як раніше розповідала Олена розлади у родині сталися тоді, коли у артистки поменшало гастролей і вона не могла знайти себе. У той складний для пари період Олена та Сергій вирішили пожити окремо. І затягнувся він аж на 2,5 роки.

Олена Вінницька з чоловіком, фото facebook.com/alyona.vinnitskaya

"Коли у мене скоротився гастрольний графік, було складно знайти себе в побуті. Зрозуміла, що не знаю, що потрібно робити вдома. Це був чудовий життєвий досвід. Він вправляє мізки. Я зрозуміла і прийняла все, що сталося зі мною в житті. Змінилася, набула нових навичок, прийшла життєва мудрість", - поділилася артистка.

Аби розрулити ситуацію, Вінницька звернулася по допомогу до спеціаліста, оскільки до останнього надіялась на примирення з коханим. Однак розмова з психологом приголомшила зірку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Під час спілкування з ним я отримала жорсткі і навіть деколи жорстокі відповіді. Це було настільки боляче. Всі ж хочуть, щоб їх заспокоювали. Щоб ти прийшов до психолога, а він би сказав: "Все буде добре. Не хвилюйтеся". Але не буде добре! Тому що будь-яка трансформація завжди проходить через біль", - сказала Вінницька "Зірковому шляху".

Олена Вінницька з чоловіком, фото facebook.com/alyona.vinnitskaya

Врешті, пройшовши через біль і знайшовши відповіді на запитання, Олена та Сергій знову разом, вони дали своєму коханню ще один шанс.

Нагадаємо, ведучий церемонії "Золотий глобус" визвірився на голлівудських акторів.