Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку архівним фото, яке було зроблено на зйомках чергового фільму про Бонда, де вона зіграла подружку головного героя.

Як видно, Ольга позує, сидячи на незвичайному шезлонгу в зухвалій і спокусливій позі, на ній довга чорна сукня з відкритим декольте, поділ якого вона задерла вище колін. На довгих струнких ногах актриси чорний туфлі на шпильках. Волосся красуні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Куриленко не підписала фото, залишила лише хештеги, а шанувальники зірки кинулися обговорювати її знімок і фільм, звідки цей кадр.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.