Маша Полякова – старша, 14-річна дочка відомої української співачки та актриси Ольги Полякової. Дівчинка навчається в школі, займається моделлінгом, подорожує і вже зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими фото. Цього разу юна красуня показала кілька кадрів з прогулянки в Маямі, де зараз відпочиває з сім'єю.

Як видно, на прогулянку Маша вийшла в чорних укорочених брюках і такій же темній майці, поверх якої накинула стильний сірий піджак в дрібну клітку. На ногах дівчинки сірі кроси, а на плечі висить яскрава жовта сумочка. На нових фото, які продемонструвала молодша Полякова, шанувальники помітили, що Марія підстриглася. Саме її нову зачіску почали активно обговорювати фоловери, деякі намагаються підтримати дівчинку, а інші запитують, чи не шкодує вона про те, що вкоротила пишну шевелюру.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.