Відому українську співачку Тіну Кароль помітили в компанії невідомого чоловіка. Хто ж цей молодий чоловік, поки взагалі не ясно. Однак шанувальники Тіни вже приписали їй новий роман, незважаючи на чутки про стосунки з молдавським співаком Даном Баланом.

Про це стало відомо завдяки знімку в мережі Isntagram на фанатській сторінці Тіни.

Публікація на фан-сторінці Тіни Кароль, Instagram
Публікація на фан-сторінці Тіни Кароль, Instagram

Віддані шанувальники помітили цікаву деталь, що у співачки злегка розмазано контур помади. Деякі фанати припустили, що красуня Тіна вже встигла подарувати поцілунок хлопцеві і в результаті чого "попливла" помада. На знімку видно, що чоловік міцно тримає в обіймах Тіну Кароль. Молоді люди виглядають на фото щасливими і задоволеними.

Варто нагадати нашим читачам, що після смерті чоловіка Євгена Огіра в 2013 році Тіна жодного разу не перебувала в офіційних стосунках. Чутки про романи співачки з'являються в мережі ледь не щодня. А нещодавній натяк Дана Балана на спільних дітей з Кароль і зовсім змусив фанатів "одружити" парочку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, розведена Лоліта "підчепила" одруженого голлівудського красеня: фото.

Як повідомляв Знай.uа Алану Бадоєву - 39: найяскравіші відеороботи режисера Тіни Кароль, Макса Барських і TAYANNA.

Знай.uа писав, Тіна Кароль у весільній сукні привітала з Різдвом: "Чарівна".