Відому модель Ксенію Пунтус з серйозними травмами вранці 11 січня виявив двірник. Дівчина випала з вікна квартири онука Микити Михалкова. Однак подруга дівчини вважає, що відбулося те, що на даний момент намагаються приховати.

Від падіння дівчина дуже постраждала: у неї черепно-мозкова травма, множинні забиття, вивих стегна, забій хребта та легень. Її знайшов двірник, який розповів, що дівчина була без взуття, не могла поворухнутися, назвала своє ім'я і плакала.

Ксенія Пунтус

"Хлопців, у неї зламані ноги, ребра. Явно сховали. Вона була на вечірці з купою моїх знайомих, батьки яких, швидше за все, зроблять все, щоб ніхто не дізнався правду", - розповідає подруга.

Подруга постраждалої Олеся стверджує, що вона не вживала наркотики. Зараз дівчина перебуває в лікарні, лікарі стверджують, що травми дівчини характерні для падіння з 3-4 поверхи.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми писали, що в центрі Москви двірник знайшов ледь живу 21-річну модель Ксенію Пунтус, яка лежала в кущах і не маючи змоги поворухнутися, тільки плакала. Зараз дівчину госпіталізували у лікарню, де медики "зібрали" його з частин, адже у неї не тільки розбита голова, ай зламані ноги і ребра.

За попередніми даними відомо, що напередодні цього дівчина ходила в ресторан зі своїм хлопцем - онуком кінорежисера Микити Михалкова Андрія Бакова. Після чого повернулися в квартиру хлопця, з вікна якого і вона випала. Правда, поки невідомо, чи це випадковість, чи модель навмисно викинули з вікна. Адже коли поліція прийшла в квартиру, то її хлопець нібито спав і нічого не знав про подію.

Нагадаємо, одіозний Міхалков відмовив Пугачової.

Як повідомляв Знай. ua, відома модель містично випала з вікна онука Михалкова, копи підозрюють найгірше.

Також Знай. ua писав, що питання про геїв змусив Михалкова нервувати, епічно реакцію скандального режисера побачив весь світ.