Як відомо, знаменита голлівудська актриса та головна героїня фільму "Інший світ" Кейт Бекінсейл активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями, а також відеороликами. Так, цього разу зіркова красуня подарувала фанатам вкрай відверте відео.

Так, на ньому актриса сидить на стільчику, коли її готують до Critics' Choice Awards - 2020". Водночас, один з чоловіків бере зірку за ногу та піднімає її. Варто зазначити, що в це час Бекісейл було одягнена лише в коротку футболку. Тому фанати спокійно могли розгледіти шикарні ноги знаменитості, а також її спідню білизну.

Кейт Бекінсейл
Кейт Бекінсейл

"Готуємось до Critics' Choice Awards – 2020. Роб дуже ретельний", - підписала знаменитість відеоролик.

Варто зауважити, що фанатам таке відео сподобалося, і ті активно його лайкають та коментують, стверджуючи, що актриса виглядає просто фантастично.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що всесвітньо відомий голлівудський актор Брюс Вілліс і його дружина Емма Геминг-Вілліс остаточно вирішили розлучитися з заміським будинком Бедфорд-Корнерс.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо ніколи не був байдужий до екологічної ситуації в світі.

Також портал Знай.ua писав, як Анджеліна Джолі поцупила Бреда Пітта Дженніфер Еністон.