Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила пікантне відео в бікіні, позуючи в басейні і виринаючи з-під блакитної води.

"Pooltime🏝
вода, спорт, фрукти, позитивне мислення - мої обов'язкові складові відпустки💋
А у вас які? ❤️", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Ви і Олексій настільки змінилися, коли перестали приховувати свої почуття і зіграли весілля😍 Видно, що Ви дуже щасливі разом", "Секс", "Просто клас ви крута", "😍😍😍дуже красива🔥🔥🔥", "Русалонька)", "Анастасія, Ви прекрасні 🤩👍🏻🙋🏼‍♀️😃👏🏻", "Анастасія,ви красунечка)❤️".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще