Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила трепетне романтичне відео з коханим, показавши, як проходить їх відпустка. Потап і Настя каталися на велосипедах, їли екзотичну їжу, а також досхочу купалися і загоряли.

"Mexico time🌵🏝🥰
Ось так ми проводимо свою довгоочікуваний відпустку в улюбленій Мексиці 🥰", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ти гарна і сонячна😍", "Сонячна дівчина 😍😍😍😍😍😍", "Прямо видно, який кайф ви випромінюєте😍", "Цей погляд 😍красунчики 😍", "😍 ви дуже КЛАСНІ 💕💕💕", "Настя, ви така щаслива на відео))))😍😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще