Російський актор та сценарист Іван Охлобистін відзначився в черговий раз, заявивши про свої сподівання на "політичну мудрість керівництва європейських країн, внаслідок чого частина Європи приєднається до Росії".

Охлобистін заявив, що Німеччина не змогла підлаштуватися під швидкі зміни у світі, через що там зараз спостерігається "внутрішній занепад". Аналогічну ситуацію Охлобистін "побачив" і у Франції. На його думку, "французи ось уже з нами (росіянами, - ред) начебто". Він добавив, що "французи розуміють, що вони згорять у пристрастях, якщо вони не будуть з нами".

Іван Охлобистін, фото: vremya4e.com
Іван Охлобистін, фото: vremya4e.com

Висловився Охлобистін і про італійців, заявивши, що для них "головне, щоб поліцейський працював і щоб не було кишенькових злодіїв". "А в нас з цим можна вирішити все. Так що я бачу, що більша частина світу буде все-таки з Росією", – висловив упевненість актор.

Так само ствердно актор відповів про долучення вищеперелічених країн до РФ: "Я сподіваюся, що так. Я сподіваюся, що вистачить політичної мудрості зробити це делікатно, дотримати всі інтереси народів". Охлобистін вважає, що Італія була б рада приєднанню до Росії, а також зазначив, що "наші люди навели б порядок" і в Іспанії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Іван Охлобистін, фото: varlamov
Іван Охлобистін, фото: varlamov

"У нас є рішучість, і нас загнали прямо до стіни так, що ми вже нічого не боїмося. А чого нам боятися? Господь виразно на нашій стороні. Найпростіше доказ, яке правило, найправильніше. Подивіться на карту. Кого Господь любить більше? Цілком очевидно, любить нас", - додав Охлобистін.

Нагадаємо, раніше Охлобистін пригрозив розправою Зеленському: "Ми знайдемо спосіб"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова стала на захист Ротару після цькування у Росії: "Не звертати уваги на ..."

Також "Знай.ua" писав, що скандальна Асмус зізналася у коханні головному "сепаратисту", який закликав вбивати українців