Відома російська актриса Христина Асмус, яка нещодавно викликала скандал постільними сценами у фільмі "Текст", часто публікує в мережі різні фото, радуючи своїх шанувальників. Цього разу зірка здивувала публіку фотографією з актором Іваном Охлобистіним. Цей персонаж відомий своєю антиукраїнською позицією, він активно підтримував анексію Криму Росією, більш того, Охлобистін разом з Пореченковим їздили на Донбас і стріляли по українських позиціях.

На фото Охлобистін ніжно обіймається з Христиною і навіть лізе до неї цілуватися. Схоже у них чудові стосунки після зйомок у серіалі Інтерни. Фоловери у коментарях до фото відзначили, що актор сильно постарів і виглядає, як бомж. А ось Христина в підписі до фото залишила лише безліч емодзі-сердечок, ніби зізнаючись йому у коханні.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.