Скандальний російський актор Іван Охлобистін висловився про Зеленського. Він згадав кандидату в президенти України Володимиру Зеленському його слова про росіян. Відповідну заяву він опублікував на сторінці у ВК.

"Даремно він нас ідіотами назвав. Прикро. Ми вважали його розумною людиною. Бач як влада чарує. Ми не вважаємо його ідіотом. Ми думаємо, що він у небезпеці. Ми прощаємо його. Він у "ситуації". Ми розуміємо це. Чого б там не було, Зеленський наш друг. Навіть, якщо все погано складеться, він тим же іншому залишиться. І ми знайдемо спосіб захистити її, навіть ціною свого життя. І він знає, що це так", - пише Охлобистін.

За запевненням російського актора, він з Пореченковим нібито не переслідував жодної політичної сили, коли записував скандальне відеозвернення, в якому висловили свою підтримку Зеленському.

"Життя проста штука — багаті жирують, бідні миряться. Вова не змінить цього розкладу. Тому що він єврей. Він зобов'язаний робити, що вони скажуть, інакше його вб'ють. Ми розуміємо це. Інша справа – нафіг єврею лізти в наші ординські чвари? Звичайно, у нас своїх жи**ів повно. Але вони наші. А ті, які його підтримують — не наші. Уб'ють його. Якби я був євреєм, я б був Коломойським. Гарний персонаж. Відзначте: не гроші для нього головне", - резюмує він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський назвав ідіотами російських акторів Івана Охлобистіна і Михайла Пореченкова, які нещодавно записали відео в його підтримку.

"Ідіоти. Навіщо вони це взагалі зробили?" – задав риторичне питання Зеленський у коментарі УП.

Він висловив упевненість, що актори це зробили за гроші.

Нагадаємо, Зеленський відповів Порошенку на образу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського підтримала вся Україна.

Знай. ua писав, що Зеленський гідно відповів дешевим клоунам Охлобистіну і Пореченкову.