Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка влаштувала грандіозну примірку бікіні, використовуючи популярний серед зірок шоу-бізнесу додаток TikTok і похвалившись шикарною фігурою в різних купальниках.

"Коли в Домінікані дощі ... 😂", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Надю компліментами: "І не ліньки було стільки разів переодягатися?😂❤️", "Чорний купальник бомба❤️❤️❤️", "Класно 🔥🔥👏", "Надь ти Бомбезна)", "Фігура бомба 🔥🔥🔥🔥", "Взу 😍😍😍🔥🔥🔥", "О боже, тримайте мене семеро! ЯК МОЖНА БУТИ ТАКОЮ КРАСИВОЮ?!!🤤", "Той випадок, коли у купальників була власна валіза 🔥", "Надяяя це просто кексс 🔥🤤❤️", "БОМБІТА 😻❤", "Фігура топ😍❤️".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.