Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж і відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що стала героїнею інтерв'ю програми "NeZaBarom", яка виходить на YouTube.

Аліна опублікувала відеоанонс програми з її участю, в який увійшли найбільш гарячі кадри з усього інтерв'ю. Але перше, на що звернули уваги шанувальники, це те, що вона говорила рідною українською мовою. Адже Гросу родом з Буковини, і у неї навіть є пісні рідною мовою. Також у відео можна помітити, що вона в чорному вбранні, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Аліна написала: "Дочекалася його. Не пройшло і півроку. Найсерйозніше моє інтерв'ю на найгарячіші теми в програмі #NeZaBarom. З неймовірно прекрасним @val_gonskiy. Шукайте вже на ютубі".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.