Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, що одного разу її уваги наполегливо домагався один з міністрів часів правління президента-втікача Віктора Януковича.

Про це стало відомо завдяки заяві "суперблондинки" в інтерв'ю для одного з українських журналістів.

Журналіст зазначив, що три дуже відомі українські співачки розповідали йому, що високопоставлені політики і олігархи в свій час домагалися до них. На це Полякова заявила, що у неї теж є подібна історія.

Оля Полякова, фото: Politeka.net
Оля Полякова, фото: Politeka.net

"Був такий ... Боже, у нього будуть проблеми з дружиною ... Міністр культури був у Януковича. Давайте не буду називати прізвище. Він привіз мене співати до Януковича в надії, що буде інтим. Коли я йому відмовила, він відмовився везти мене додому. І я з костюмами, з туфлями після концерту йшла пішки з дачі в Криму ", - згадує Полякова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"У мене вже був iPhone, я шпилькою визначила трасу, де я перебуваю, викликала таксі, воно приїхало і мене понесло. Така скотина ", - поділилася співачка.

На питання журналіста, в якій формі були домагання з боку міністра, Полякова відповіла: "Типу, ага-ага? На що я відповіла: "А що? Чому? Що це взагалі? "Класну фразу йому сказала:" Ви приходите та йдете, а я залишуся назавжди ".

Нагадаємо, Яблуко від яблуні: як виглядають і чим займаються діти Полякової, Лободи, Лорак, Асмус, Тодоренко, Брежнєвої та інших.

Як повідомляв Знай.uа донька Полякової вигуляла стильний наряд на Бродвеї: "Така доросла стала".

Знай.uа писав, "Я зійшла з розуму": дружина Харламова Асмус зізналася, як скандальний "Текст" вплинув на неї.