Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила неймовірно ніжний кадр з вілли, позуючи в жіночному платтячку кольору пташиного молока і доповнивши образ макіяжем з червоною губною помадою.

"Давайте надихати! 💁🏻‍♀ Давайте бути стимулом для оточуючих💋 Своєю посмішкою від серця, любов'ю, радістю і прикладом ми можемо надихати близьких і друзів на звершення висот і на позитивні зміни в житті 🥰", - мотивує шанувальників Настя Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "😍😍😍Яка ж повітряна😍", "Настя ви така👸💐💐 класна, ви просто💐💐 красунька!!!👍💐💐💐💐💐💐", "Фантастична 😻", "Яка красуня👍", "Чарівна🔥🔥🔥", "Дуууууже жіночна, прям сяєте красою!!".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.