Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, а потім підірвала мережу треком "Рибки", часто радує публіку яскравими постами у соцмережі Instagram. Треба сказати, що Альона дуже креативно підходить до створення своїх постів в соцмережі. Цього разу зірка показала кілька кадрів, які були зроблені в аеропорту, а в підписі до знімків поділилася планами.

Як видно, виконавиця відображена в залі аеропорту з двома величезними картатими сумками, які в народі називають "кравчучками". На ній чорні штани, чорна куртка, а на грудях висить світла сумочка-бананка. У підписі до фото Alyona Alyona написала: "Ми командою прийняли рішення дременути на тривалий термін на Балі. В інший часовий пояс, щоб ніхто не телефонував, не кликав кудись бігти, щоб відпочити від постійного руху, концертів, журналістів і присвятити себе тому, що дійсно гарно виходить - творчості".

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.