Напередодні старту нового сезону "Світу навиворіт" український мандрівник і ведучий Дмитро Комаров розкрив карти і розсекретив, де відбулася його чергова експедиція.

Дмитро Комаров

Так, новий 11-й сезон програми буде присвячений Китаю, який є найбільш населеною країною в усьому світі. Комарів та оператор Олександр Дмитрієв провели практично півроку на зйомках в Піднебесній для того, щоб дізнатися, як створити сверхразвитую економіку, зберігши при цьому свої давні традиції і цінності.

Дмитро Комаров

Слід зазначити, що Дмитро Комаров мріяв зняти китайський сезон приблизно 10 років. Мандрівник зізнався, що поїздка в Китай стала особливою не лише для "Світу навиворіт", але також і для нього самого.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я мріяв про цю експедиції з першого дня існування програми. І мріяв не дарма. Китай – країна, яка мене вразила і в яку хочеться повертатися. Вона перевершила всі мої очікування, і скажу вам чесно, я закохався в неї. Неймовірна культура, історія і традиції точно не залишать наших глядачів байдужими. На кілька днів я стану послушником самого відомого в світі монастиря Шаолінь, щоб вперше показати вам його зсередини. Там ми дізнаємося, як тренуваннями можна розвинути надлюдські здібності і навчитися стояти на одному пальці. Побачимо суперсучасні Шанхай і Пекін, покажемо найкрасивіші і віддалені регіони країни. Будемо працювати на сорокаградусну спеку і при сорокоградусном морозі. Познайомимося з народностями Китаю і дізнаємося, як дожити до 100 років, жодного разу в житті не заходячи в аптеку. Казкового і дивовижного буде дуже багато. Після цієї поїздки я багато чого змінив у своєму житті сам. Наприклад, ставлення до способів лікування і, головне, профілактики хвороб китайськими методами", - поділився телеведучий.

Дмитро Комаров

Дмитро Комаров

Нагадаємо, що Дмитро Комаров за 9 років зміг отримати безліч рекордів і премій, а також сотні ексклюзивних інтерв'ю та унікальних репортажів, десятки мільйонів шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Дмитро Комаров повідомив, що запускає в масове виробництво власну м'яку іграшку.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров і його дружина Олександра Кучеренка відсвяткували Новий рік, однак не в рідній країні, а в Сінгапурі.