Вчора, 17 січня, відбулася презентація 10-го ювілейного шоу «Голос країни», в одному київських ресторанів.
Цієї неділі на "1+1" вже вийде перший шоу.

За інформацією з жіночого журналу clutch на цю подію заглянули і відомі зірки українського шоу-бізнесу: співачка Тіна Кароль, популярні ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, екс-учасник «Танців з зірками» Даніель Салем, Соломія Вітвіцька з чоловіком, Валентина Хамайко з дочкою Соломією і чоловіком, а також шоумен і телеведучий Володимир Остапчук.

Звичайно всі очікували і зіркових тренерів, але Потап і Настя Каменських не змогли відвідати прем'єру, адже перебувають не в Україні, а в Канкуні (Мексика).
Гостям ж показали їх короткі "відео-привіти" на великому екрані.
Всі хто був присутній чекали, що подружжя запише спільний відео, оскільки вперше в історії шоу вони будуть сидіти в подвійному кріслі. Однак, щось пішло не так і цього не сталося!
Потап і Настя Каменських записали два абсолютно різних ролика: співачка поділилася думками про прийдешній сезон, а репер зачитав кілька яскравих рядків про проект.

фото з сайту clutch

фото з сайту clutch

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Беззмінний ведучий шоу та вечора Юрій Горбунов виріши випередити всі питання та серйозно заявив, що подружжя на відпочинку відпочиває і одне від одного, і живуть в окремих будинках. А коли ж у подружжя є настрій для спільного проведення часу, але вони із задоволенням ходять один до одного в гості або виходять на спільну прогулянку.

Нагадаємо, раніше у підписі до фото співачка написала: "Щастя — це стиль життя. Знайди його і живи ним".


Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських з чоловіком зараз відпочивають у далекій спекотній Мексиці, звідки тепер часто викладають яскраві сонячні фото.


Також "Знай.ua" писав, що на сцені "Голосу" запалиться нова зірка