Відома українська співачка Оля Полякова, яка днями відзначала 36-й день народження, часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Святкувати свій день зірка вирушила в сонячну Мексику, звідки тепер активно постить нові жаркі фото. На цей раз зоряна красуня показала пляжне фото, на якому позує разом зі старшою донькою Машею.

Як видно, на фото Оля і її дочка позують на гарному сонячному пляжі, вони обидві активно позують, міняючи пози. Полякова-старша в спокусливому білому купальнику-бікіні, який підкреслив її ідеальну фігуру, довгі ноги і відмінний загар. Маша ж з'явилася перед камерою в цікавому темно-зеленому оксамитовому купальнику. У підписі до фото Оля привітала фанатів словами: "З Водохрещам! Людоньки!". Шанувальники в захваті від Полякової та її дочки, дівчат засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.