Популярна голлівудська актриса і модель з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю дівчини Бонда в одному з фільмів "бондіани", часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала результати спекотної фотосесії, в якій її можна побачити в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася у спокусливому суцільному купальнику синьо-зеленого кольору. Він підкреслив витончену фігуру актриси і її довгі стрункі ніжки. На голові красуні цікава капелюшок, під якою розпущене волосся, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Куриленко символічно попрощалася з відпочинком у Флориді: "Прощай, Флорида! До побачення @hippocratesinst… Це був дивовижний досвід для мене, і я повертаюся додому, відчуваючи себе зарядженою і відпочилою, здоровою і щасливою".

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.