Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила яскравий кадр зі зйомок ювілейного сезону шоу "Голос країни", яке веде разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Так, артистка порівняла перший прямий ефір популярного проекту 10-річної давності, зазначивши, що "Голос" приніс українському шоу-бізнесу більше 10 популярних виконавців, а самій Каті ще й справжнє кохання.

"Сьогодні особливий вечір - прем‘єра 10 ювілейного сезону @goloskrainy_official
9 сезонів пролетели, як один день. За цей час Голос дав українському шоу-бізнесу більше десяти зірок, а мені чоловіка 😂😅 не пропустіть сьогодні на 1+1 велику прем‘єру о 21:00. Гортайте карусель, там архівне фото з першого прямого ефіру 1го сезону @goloskrainy_official :) я трохи молодше ) і ще навіть не здогадуюсь, що десятий сезон я буду вести з чоловіком @gorbunovyuriy, а по телевізору на нас буде дивитися син Іван :) вмикайте, Голос країни - це вже велика історія, великої кількості людей і в міцних, та професійних руках @zavaduk з кожним сезоном стає все цікавіше.
", -
поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті, засипавши Катю компліментами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.