Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила яскравий кадр зі зйомок ювілейного сезону шоу "Голос країни", яке веде разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Так, артистка показала неймовірне перевтілення всього за пару секунд, перетворившись з ніжної блондинки в пристрасну брюнетку.

"Як перетворитися на брюнетку за кілька секунд :) ніколи не фарбувала волосся, якщо експеременти, то такі )", - кумедно підписала Осадча. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Брови треба підкреслити ....а то якось не те (((", "Ух ти!😍 Дуже не звичайно і вам пасує!🔥🔥🔥", "Вам дуже личить ❤️", "Ух яка. Прям не впізнати!", "Жах😮 чорний колір волося дуже старитб😢", "Смішні рухи,так ви актриса)", "Вам краще натуральний колір, але точно не чорний", "Все до лиця. Добре в будь-якому кольорі.🔥", "На мою думку з вашим природнім кольором Вам краще❤️❤️❤️ Чи може звичніше".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.