Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила гаряче селфі в білосніжному бікіні і без макіяжу, засвітивши струнку фігуру і запропонувавши шанувальникам пограти.

"Пограємо?💋 Хочу подарувати подарунок комусь з вас, тому що обожнюю вас! FROM MExico TO YOU❤️
Мексика - це іспаномовна країна, яка подарувала світу текілу, шоколад, перець чилі і серіали🤩 а я хочу подарувати мексиканський сувенір одному з вас! 🌵", - заінтригувала Каменських. Фолловери почали брати участь в цікавому конкурсі від Насті, а також засипати красуню компліментами. Варто відзначити, що зірка не забувала про спорт навіть на відпочинку, дотримуючись правильного харчування і бігаючи вранці.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.