Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Так, артисика приміряла яскраво-рожеве плаття, позуючи на тлі блакитної агави, з якої роблять текілу.

"Текіла тут і справді гарна! А роблять її з блакитної агави, яка росте навколо мене, а саме з величезної шишки ,яка під землею! Хочете в сторіз процес приготування?)", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть почали жартувати: "Процес вживання хочемо!😃😂😂😂", "Красуня!💖💖💖🌹🌹🌹", "Привези пляшечку будь ласка.", "Звичайно, хочемо!Дуже цікаво)Просимо пані))))", "Наливай😂🙌👍💝", "Красуня ❣️", "Оля, не пропийте голос! 🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵Ви наше все! Як можна бути красивою такою?😍😍😍😍😍😍😍😍Бережіть себе, Олічка!!!!!", "Хочемо спробувати цю текілу😂😂😂".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.