Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила уривок зі свіжої довгоочікуваної пісні "Я ухожу", яку виконала дуетом разом з Мішею Марвіном, так довго інтригувавши шанувальників. Так, артисти, які, до речі, обидва родом з Чернівців, анонсували ліричну композицію про зворушливу історію кохання.

"Ми даруємо вам неймовірно красиву, душевну пісню про кохання разом з @misha_marvin і командою @90210.group. Нехай ця правдива історія зігріє ваші серця.
#Йду доступна на всіх цифрових майданчиках! ✨", - поділилася новинкою Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Як же гарно❤", "Вже з раннього ранку зігріває !💔🔥🙏 Спасибі Вам і вашій команді! ❤️", "Дуже душевна, справжня пісня! Дякую, за вашу творчість! 🔥😊", "Гарна пісня 😍 Лірика у вашому виконанні це щось 😭💔", "Дуже чекали на ваш дует!! Неймовірно красиво😻🙏💕", "Кароліна, це дуже красиво.👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.